Dags för möbler som matchar mattan?

En matta eller flera gör mycket för ett hem så väl som för ett enda rum. Men ett hem blir inte ett hem utan att man har möbler i det. Det räcker ju inte att ha mattor i alla rum liksom. En viktig möbel som nästan alla har, det är soffor. Fördelen med soffor är att de kan komma i en mängd olika varianter, storlekar, utformningar och färger. Det har gått olika trender i vad man ska ha för soffa och just nu verkar olika former av divansoffor i tyg vara hett. Det finns även andra typer av soffor som är populära om man kollar in artiklar på nätet.

Handla möbler direkt på nätet

WeGot är en möbelbutik på nätet där du kan handla soffor men även andra möbler så som sängar, matbord och matstolar, utemöbler, inredning och mycket mer.De har utöver snabba leveranser även ett frakttak samt att du kan betala på faktura utan avgift. Du har dessutom 14 dagars öppet köp om du av någon anledning skulle ångra dig.

Du kan kika in vad de har för utbud på wegot.se eller så kan du besöka dem i deras fysiska butik i Malmö. Här kan du kolla bland möbler på en yta av hela 1200 kvm. Deras lager ligger i anslutning till butiken, så du kan ta med möblerna direkt om du hittar något som tilltalar dig. Föredrar du att beställa på nätet så går det lika bra.

28 jul 2016